kami napisał: giovi2 napisał: kami napisał: giovi2 napisał: ulv72 napisał: oki, to zrobimy tak : jak odbijesz misia od kami to ja pomysle nad zegarkiem
Jestem za Kami za misia chciała tylko beczułkę piwa,więc będziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak
nic z tego cena wzrosła wypatrzyłam na allegro fajna branze za 80 kawałków wiec dorzucam ja do tej beczułki
odsetki rosną niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowił ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu
To ja skoczę do Chin po podróbę i Ulv się nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jesteś taka niedobra
i tak mnie zostawisz z chinska podróba??? jak ja na spotkaniu forum mam sie pokazac z pobrobaka hee pomyslałas????? ( a ja sie chciałam zzucic na te sofe
Taaaa zrzuciłąbyś się na sofę parę koronek a sama krzyczysz 80 tysiączków w złotóweczkach.A fe nie lubię Cie chciwa babo
Hilton napisał: masazysta, a najlepiej dwóch. Moga byc ci z forum, czyli hardi i polonista666
Jak bym miała już wybierac,to wolałabym zdecydowanie polonistę666,bo Hardi ma za duży kapelusz i cień pada ,a i ostatnio zauważyłam, że słońce do jego głowiny też nie dochodzi.Bałabym się chyba
giovi2 napisał: kami napisał: giovi2 napisał: kami napisał: giovi2 napisał: ulv72 napisał: oki, to zrobimy tak : jak odbijesz misia od kami to ja pomysle nad zegarkiem
Jestem za Kami za misia chciała tylko beczułkę piwa,więc będziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak
nic z tego cena wzrosła wypatrzyłam na allegro fajna branze za 80 kawałków wiec dorzucam ja do tej beczułki
odsetki rosną niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowił ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu
To ja skoczę do Chin po podróbę i Ulv się nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jesteś taka niedobra
i tak mnie zostawisz z chinska podróba??? jak ja na spotkaniu forum mam sie pokazac z pobrobaka hee pomyslałas????? ( a ja sie chciałam zzucic na te sofe
Taaaa zrzuciłąbyś się na sofę parę koronek a sama krzyczysz 80 tysiączków w złotóweczkach.A fe nie lubię Cie chciwa babo
bla bla bla i tak mnie lubisz bo kto by cie przywitał na lotnisku winiawka ;P
a tak na marginesie ty myslisz ze ja co?? na sepa chciałam sie wbic?? tez chce miec swoj wkład w tym przedsięwzięciu
giovi2 napisał: Hilton napisał: masazysta, a najlepiej dwóch. Moga byc ci z forum, czyli hardi i polonista666
Jak bym miała już wybierac,to wolałabym zdecydowanie polonistę666,bo Hardi ma za duży kapelusz i cień pada ,a i ostatnio zauważyłam, że słońce do jego głowiny też nie dochodzi.Bałabym się chyba
A ja chce obu na raz! Wiesz...duzy kapelusz... cos tamm teges... a sonce moze nie dochodzic, wazne by inni doszli
[quote]Hilton napisał: masazysta, a najlepiej dwóch. Moga byc ci z forum, czyli hardi i polonista666
do usług miła pani tylko musimy uzbierac na te usługe, no chyba ze ci panowie zechcieli by charytatywnie w ramach samopomocy sąsiedzkiej
Hilton napisał: giovi2 napisał: Hilton napisał: masazysta, a najlepiej dwóch. Moga byc ci z forum, czyli hardi i polonista666
A ja chce obu na raz! Wiesz...duzy kapelusz... cos tamm teges... a sonce moze nie dochodzic, wazne by inni doszli
Kurde,jak Ty go wypróbujesz i będzie ok, to i ja się skuszę,ale na razie postoję z boku
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.